21 Mayıs 2013 Salı

MEDYUM-RED LIGHTS

 
 
 
l


 
 
 
Yapımı: 2012-İspanya-Kanada-ABD
Tür: Gerilim-Gizem-Korku
Süre: 113Dak.
Yönetmen: Rodrigo Cortes
Oyuncular: Robert De Niro, Sigourney Weaver, Cillian Murphy
Senaryo: Rodrigo Cortes
Yapımcı:Rodrigo Cortes, Lisa Wilson, Cindy Cowan, Adrian Guerra
 
    Robert De Niro                             Sigourney Weaver         
 
 
                                                               Cillian Murphy
 
 
 
 
Filmimizin Fragmanı:
 

 
 

          Psikolog Dr.Margaret Matheson ve asistanı Tom Burckley parapsikolojik olayları, medyumları, şarlatanların peşine düşen ikili.Bu doğa üstü olayların kandırmacaların, arkasındaki düzenbazlığı ortaya çıkaran bir ekip.
Filmin farklı bir konusu var, sizi filme bağlıyor. Evdeki sesler, hayaletler, düşünce okuyucular, geleceği görenler......Hepsinin mantıklı bir açıklaması var ve bunun peşindeler. Ve en büyük, şöhretli Medyum Simon Silver (Robert De Niro) gizemini çözmek Margaret'a nasip olmuyor ama Tom kafaya takıyor. Sonu da bir garip bitiyor, nemiş Tom da medyummuş gel de şaşırma!!!??? ama film arşiviniz varsa ekleyeceksiniz eminim.
 Sigourney Weaver  oyunculuğuna diyecek yok filmin sonuna kadar ölmeden devam etse süper olurdu. Niye öldüğünü de anlamadım ama...  En azından böyle karizma sahibi kendine güvenli biri filme hava katıyor ilginç bilgiler vererek filme bağlıyordu. Filmin sonrasında ise ne Tom nede Simon Silver Filmi yeteri kadar sürüklüyor.
Filmin konusu çok iyi ama filmde oturmamış boşta kalan şeyler var ne ise yine de bu dönemde izlediğim iyi filmlerden biriydi. Vasat geçiyor 2013 yılı .
Bir de aklıma takılan neden filmin adı Red Lights olmuş ki hiç bilemedim.

Filmden bazı kareler:








Filmin IMDb sayfası için tıklayınız.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder