10 Haziran 2013 Pazartesi

Hansel ve Gretel Cadı Avcıları-Hansel Gretel Witch Hunters







Yapımı: 2013-ABD,ALMANYA
Tür: Korku, Fantastik,Aksiyon
Süre: 88 Dak.
Yönetmen: Tommy Wirkola
Oyuncular: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Peter Stormare
Senaryo: Tommy Wirkola
Yapımcı: Will Ferral, Adam Mckey,Kevin Messick, Beau Flynn

      Bir klasik Hansel ve Gretel çocuk romanı.Filmin Başlangıcında bu iki çocuğu babası ormana terk ediyor. El ele korka korka ormanın derinliklerinde yol alırken o tatlı evi görürler ve yemeye başlarlar. Bu çikolata, şekerden oluşan ev kötü cadının evidir ve çocukları rehin alıp onları beslemeye başlar.  Amacı onları yemektir.Emeline ulaşamaz kahramanlarımız onu öldürür. Ve çocukların kaderi belirlenmiş olur, onlar artık cadı avcılarıdır, korkusuzdurlar.
Yine cadı sorunu olan bir kasabaya uğrarlar. Bu sefer cadılar bu kasabadaki çocukları kaçırmaktadırlar. Bu gizemi çözmek ve cadıyı avlamak için çağırılmışlardır. Bu sefer ki cadı çok güçlüdür.
      Gel gelelim bana, o kadar çok reklamı yapıldı ki filmin ve sabırsızlıkla izledim bugün.Biliyorsunuz ki bu dönemde böyle fantastik filmlerin görselliği süper en azından ordan kazanacaktı.Fakat filmi bitirmek için çok kastım. O kadar aceleye getirmişler ki ne bileyim çok basit kalmış.Filmi çekilmemiş bu masal kaldı hemen acele edelim ne olur ne olmaz demişler.Olmamış. Ama yine de benim gibi merak ediyorsanız izleyin.7-8 yaş çocuklara tavsiye etmem!

  • Filmde Hansel şeker hastası olmuş o dönem için bulunması saçma, insülin iğnesi yapıyor kendine.(Senarist şakacı çıktı, hani çok şeker yedi bu çocuk şeker hastası oldu, savaşçı ama insülinli)
  • Türlü türlü yeteneği olan büyük cadı sen hanseli kürek ilen evet bildiğiniz kürekle öldürmeye çalış.Yani bir bakışıyla adam patlatıyor zavallı mazlum ve mağdurları. Esas can düşmanına kürek çek hangi kitapta yazar.
     
    Filmden kareler:














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder